­
­

E-kereskedelmi képzések

XIII. Elektronikus Kereskedelem Konferencia, 2016. június 7-8.

A SzEK.org tavaszi konferenciáját mindig nagy várakozás előzi meg: itt jelenti be az eNet az előző év számait, azaz, hogy mekkora bevételt produkált az e-kereskedelmi szektor 2015-ben. Idén azért is lesz érdekes a konferencia, mert új helyszínre költöztünk és először várunk népes delegációkat a német, a cseh, a lengyel és szlovák társszervezeteinktől.

2016.03.03. csütörtök, 00:00 Elolvasom
­

Webanalitika és mérés képzés indul - SzEK.org-tagoknak kedvezménnyel

Téved, aki azt gondolja, hogy ha bemásolunk egy mérőkódot a weboldalunkba és megszámoljuk a látogatókat, akkor mindent tudunk róluk. A weblapunkból kinyerhető adatok okos és eredményes használata a modern web egyik legnagyobb kihívása. Az október elsején induló webanalitika és mérés képzés neves szakemberek segítségével ebben kíván segítséget nyújtani.

2013.09.23. hétfő, 00:00 Elolvasom
­

Add a neten! - akkreditált e-kereskedelmi képzés

Add a neten! címmel akkreditált e-kereskedelem és webshop menedzsment képzést indít a Neumann János Számítógép-tudományi Társaság (NJSzT) és a SzEK.org. A 4 modulos, FAT által akkreditált tanfolyam elsősorban az e-kereskedelem bevezetését tervező kis és közepes vállalkozások számára kíván átfogó alapismereteket nyújtani az internetes kereskedelem üzleti, informatikai, ügyviteli, jogi és marketing vetületeiről, de a kurzus elvégzése nagyban segítheti a már működő webáruházak vezetőit is abban, hogy értékesítésüket sikeresebbé tegyék.

2012.07.22. vasárnap, 18:42 Elolvasom
­

BKF: e-business szakirány

Új, üzleti központú e-business szakirány indul 2012 szeptemberében a Budapesti Kommunikációs és Üzleti Főiskola alapképzésében „E-business menedzsment” néven. A szakirányt a Gazdálkodás és menedzsment valamint a Kereskedelem és marketing szakos hallgatók vehetik fel.

A mellékletben megtalálható a szakirány részletes tájékoztatója.

2012.02.29. szerda, 10:55 Elolvasom
­

CONCILiUM - egy tartalmas online jövőért

Újfajta, gyakorlati tudást adó online vezetőképző szemeszter indul 2011. szeptember 2.-án a CONCILiUM-ban. A hallgatók ismert és elismert hazai szakemberektől sajátítják el a sikeres online projekthez szükséges szakmai és emberi képességeket.

2011.07.24. vasárnap, 09:18 Elolvasom
­

Pannon Egyetem, Információs Társadalom szakirány

A Pannon Egyetem Gazdaságtudományi Kara 2006-tól az új, többciklusú képzési szerkezetben folytat oktatást, hazai viszonylatban az egyik legsokoldalúbb képzési kínálattal rendelkezik.

A Gazdaságtudományi Karon a Gazdálkodás és Menedzsment alapszakon belül specializációs területként választható az Információs Társadalom szakirány, ahol többek között az alábbi tantárgyak teljesítésére van lehetőség:

  • E-gazdaság és e-kereskedelem
  • Digitális közigazgatás
  • Integrált irányítási rendszerek az információs korban
  • Vállalkozásfejlesztés az információs korban

2011.01.25. kedd, 11:08 Elolvasom
­

Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem

A BME Villamosmérnöki és Informatikai Karán Az elektronikus kereskedelem alapjai címen, főleg a mérnök informatikus és a villamosmérnök szakosok számára, szabadon felvehető tárgyat tanítanak.

2010.09.21. kedd, 22:01 Elolvasom
­
1 / 3 ­