Bejelentkezés Regisztráció
­
­

Szövetség az Elektronikus Kereskedelemért

Közhasznú Egyesület

Tagi hírek

Az elnök búcsúzik

Hamarosan nyilvánosságra hozzuk, hogy kik indulnak a SzEK.org november 27-i tisztújító taggyűlésén az egyesület különböző tisztségeiért. A névsorban az én nevem nem fog szerepelni. Ez a bejegyzés egyúttal afféle búcsú, bár hivatalosan majd 27-én is leköszönök és egyúttal beszámolok az elnökség hároméves munkájáról.

2014.11.13. csütörtök, 00:00 Elolvasom
­

Budapest Bank – Üzleti siker honlappal”-díj

A Budapest Bank a HVG Kiadó médiapartneri együttműködésével ismét meghirdeti „Üzleti siker honlappal” pályázatát kisvállalkozások körében. Célja, hogy elismerje a legjobb oldalakat és azok megosztásával hozzájáruljon más vállalkozások üzleti élénkítéséhez.

2014.10.22. szerda, 00:00 Elolvasom
­

SzEK.org tisztújító taggyűlés novemberben

A SzEK.org alapszabálya értelmében az elnökséget és a vezető tisztségviselőket az egyesület tagsága három évre, az ellenőrző bizottságot 5 évre választja, ennek megfelelően a jelenlegi vezetők, a teljes elnökség, valamint az ellenőrző bizottság két tagjának mandátuma idén novemberben lejár. A tisztújító taggyűlés 2014. november 27-én lesz.

2014.09.10. szerda, 00:00 Elolvasom
­

Digitális fröccsözés

Érdekel az online kommunikáció és ennek szerepe és jelentősége a vállalati stratégiában? Kíváncsi vagy, hogy mitől lesz sikeres egy mobil app? Megismernéd a legújabb trendeket és az ehhez kapcsolódó technológiákat?

2014.07.15. kedd, 00:00 Elolvasom
­
1 / 6 ­