­
­
hirek

Hírek

Kategóriák: Összes | Általános | Hírek | Jog | SzEK klub | Tagi hírek

Fontos döntéseket hozott a SzEK.org elnöksége

Jelentős kérdésekben határozott a SzEK.org elnöksége a legutolsó elnökségi ülésen: két stratégiai munkacsoportot alapítottunk meg és eldöntöttük, hogy lesz SzEK.org stand az Ecommerce Expon. A két munkacsoport megalakítására azért volt szükség, mert nagy igény van/lesz a munkájukra a közeljövőben. Szabályozási kérdésekben mindenképp kell egy gyors reagálású és megfelelő szakértelemmel bíró csapat a SzEK.org-on belül, akik képesek a kormányzat, illetve az EU részéről megnövekedett igényeket kielégíteni. A Minőségbiztosítási Munkacsoport fog felelni a Vedd a neten! minőségbiztosítási rendszer újraindításáért és a folyamatos működtetésért. Az Ecommerce Expo szervezői felajánlottak egy ingyenes standot a SzEK.org részére, melynek elfogadásáról egy ellenszavazattal döntött az elnökség. A nem SzEK.org-os rendezvényekkel ezután csak egyedi megállapodás alapján működhet együtt a szervezetünk.

2016.03.15. kedd, 00:00 Elolvasom
­

XIII. Elektronikus Kereskedelem Konferencia, 2016. június 7-8.

A SzEK.org tavaszi konferenciáját mindig nagy várakozás előzi meg: itt jelenti be az eNet az előző év számait, azaz, hogy mekkora bevételt produkált az e-kereskedelmi szektor 2015-ben. Idén azért is lesz érdekes a konferencia, mert új helyszínre költöztünk és először várunk népes delegációkat a német, a cseh, a lengyel és szlovák társszervezeteinktől.

2016.03.03. csütörtök, 00:00 Elolvasom
­

Maesteszinhaz.hu az Év Internetes Kereskedője 2015-ben

„Az Év Internetes Kereskedője Díj” első fordulójában a közönségszavazatok döntöttek, kiderült, hogy ki a 20 legnépszerűbb olyan hazai internetes kereskedő, aki magyarországi cégbejegyzéssel rendelkezik, online kiskereskedelmi tevékenységet folytat és előző éves árbevétele nem haladja meg a 1,5 milliárd forintot. Közel 10.000 szavazat érkezett több, mint 350 weboldalra, akik közül a legtöbb szavazatot kapott TOP 20 webáruház jutott tovább.

2015.06.08. hétfő, 00:00 Elolvasom
­
1 / 47 ­